Jyväskylän yliopiston viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö

Yhteistyömuodot

Yhteistyö Parkun kanssa

Parku tekee aktiivista yhteistyötä yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa. Lähdemme tekemään yhteistyötä aina yksilöllisesti yhteistyökumppanin kanssa. Mukauttamalla toiminta- ja toteutustavat varmistamme sen, että yhteistyö on mahdollisimman hedelmällistä sekä yhteistyökumppanillemme että jäsenillemme. Uskomme Parkussa, että pitkäaikaiset yhteistyösuhteet ovat kaikista tuottoisimpia. Ajan kanssa yhteistyön kehittäminen on mahdollista, tuloksien mittaaminen helpottuu ja tilaa uusille ajatuksille syntyy.

Seuravaaksi kuvaamme, minkälaisista osa-alueista yhteistyö voi esimerkiksi rakentua Parkun kanssa.

Excursiot
Parkulla on pitkät perinteet yritysvierailuiden eli excursioiden tekemisessä. Teemme joka lukuvuosi excursioita kotimaassa sekä keväisin yhden ulkomaille. Excursiot ovat nauttineet suurta suosiota jäsenistömme keskuudessa. Ulkomaan excursio on tarkoitettu vain Parkun jäsenille, mutta kotimaassa olemme vierailleet sekä omalla viestijäporukalla että muiden ainejärjestöjen kanssa yhteistyössä. Esimerkiksi syksyllä 2017 vierailimme Helsingissä yhdessä Pörssi ry:n, Imago ry:n ja Lööppi ry:n kanssa. Voit lukea tämän vierailun kokemuksista Pörssi ry:n julkaisemasta Pörssikurssista sivulta 25.

Keväällä 2017 olimme sekä Jyväskylässä markkinointitoimisto Aava & Bangillä ja toisella Helsingin exculla, jonka tunnelmista voit lukea täältä.

Yritysvierailuiden arvo on todella korkea. Vierailun aikana yrityksesi saa osallistujien täyden huomion ja pystytte esittelemään yritystäsi työyhteisönä ja työnantajana. Vierailun aikana syntyvällä kokemuksella on suuri merkitys, kun jäsenistömme muodostaa mielikuvia houkuttelevista työpaikoista tai yhteistyökumppaneista tulevaisuudessa. Työnantajamielikuva on yksi keskeisimmistä tekijöistä, joiden perusteella viestijät tekevät valintansa tulevasta työpaikasta. Viestinnän asiantuntijoina he osaavat odottaa työyhteisön vuorovaikutukselta vähintääkin yhtä paljon kuin itse työn sisällöltä. Tekemällä yhteistyötä Parkun kanssa voit vaikuttaa tehokkaasti työnantajamielikuvan luomiseen. Yritysvierailuiden avulla saat arvokasta aikaa vakuuttaa potentiaalisia työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita yrityksesi sopivuudesta heille.

Vuosijuhlat
Parku järjestää vuosittain ainejärjestön vuosijuhlat. Vuosijuhlat ovat vuoden arvokkain ja hienoin tapahtuma, jossa koko parkulaisten yhteisö kokoontuu juhlistamaan ainejärjestöämme yhdessä henkilökunnan, yhteistyöainejärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kesken. Läsnäolo Parkun vuosijuhlissa mahdollistaa, että jäät juhlijoiden mieleen ja vahvistat brändiäsi nykyisten ja tulevien viestinnän asiantuntijoiden joukossa. Keskustelemme mielellämme tarkemista tavoista tehdä yhteistyötä vuosijuhlien osalta!

Haalarit
Opiskelijaelämän näkyvin muoto on kenties haalarit. Hankkimalla logosi parkulaisten haalareihin varmistat, että jo fuksit ovat tietoisia sinusta. Tämä mahdollistaa erottautumisesi niin työnantajana kuin yhteistyökumppanina viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntijoiden keskuudessa. Mikä olisikaan parempaa kuin luoda suhde uuteen yhteistyökumppaniin jo fuksista lähtien!

haalarit

Ota yhteyttä!

Mikäli kiinostuit esitetyistä ideoista tai sinulla on kokonaan uusi ajatus yhteistyöstä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Muista, että yksilöllisesti mukautetut yhteistyömuodot ovat kaikkein antoisimpia molemmille osapuolille, joten vain mielikuvitus on rajana toteutusmuodoille!

Juulia Laamanen & Eetu Anttila
sidosryhmävastaavat, Parku ry
sidosryhma(at)parku.fi