Jyväskylän yliopiston viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö

Osallistumisen pelisäännöt

Kun ilmoittaudut ja/tai osallistut Parku ry:n järjestämään tapahtumaan, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja:

1. Parkun tapahtumiin ei saa osallistua maksamatta osallistumismaksua, mikäli tapahtuma on maksullinen.

2. Ilmoittautunut on sitoutunut maksamaan tapahtuman mahdollisen osallistumismaksun ilmoitetulle tilille vaaditulla viestillä eräpäivään mennessä.

3. Ilmoittautuminen tulee perua kannan sulkeutumiseen mennessä. Mikäli ilmoittautunut joutuu perumaan tapahtumaan osallistumisensa ilmoittautumisajan päätyttyä (esimerkiksi sairastapaukset), on hän velvollinen ilmoittamaan tästä tapahtuman vastuuhenkilölle.

4. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu aina olemalla suoraan yhteydessä tapahtuman vastuuhenkilöön puhelimitse tai sähköpostin kautta.

5. Mikäli peruuttamista ei hoideta pyydetyllä tavalla ja annettuun aikarajaan mennessä, on ilmoittautunut velvollinen maksamaan osallistumismaksun, vaikka ei osallistuisikaan tapahtumaan.

6. Mikäli ilmoittautumisen peruuttamisen takaraja on mennyt umpeen, voi osallistuja itse myydä oman paikkansa eteenpäin. Tällöin on myyjän omalla vastuulla välittää mahdolliset maksuohjeet ostajalle. Ilmoittautuja on myös velvollinen ilmoittamaan uuden osallistujan/maksajan nimen talousvastaavalle ja tapahtuman vastuuhenkilölle. Alkuperäinen ilmoittautuja on siis vastuussa siitä, että tapahtuman maksu suoritetaan Parku ry:n tilille.

7. Mikäli mahdollinen osallistumismaksu ei ole kirjautunut Parku ry:n tilille kahden pankkipäivän kuluessa annetusta eräpäivästä, lähetetään tästä muistutus.

8. Parkun tapahtumiin ei saa tuoda mukanaan huumausaineita eikä niihin saa osallistua huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Huumausaineiden käytöstä tai mukana tuomisesta kiinni jäänyt poistetaan tapahtumapaikalta ja kyseinen henkilö saa porttikiellon Parkun tapahtumiin. Ongelmatilanteissa otetaan yhteyttä poliisiin. 

9. Parkun tapahtumissa tulee käyttäytyä muita kunnioittavasti. Parkulla on nollatoleranssi kaiken häirinnän suhteen. Mikäli tapahtuman vastuuhenkilöiden tai yhdenvertaisuusvastaavien tietoon tulee tällaista toimintaa, asiaan puututaan välittömästi.