Jyväskylän yliopiston viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö

Sääntömääräinen syyskokous 29.11.

Uusi hallitus on aloittanut hallituskautensa - tervetuloa vuoden 2016 tapahtumiin!
Tässä komeilee vuoden 2016 hallitus, mutta miltä tulevan toimikauden hallitus näyttää?

Moi ketut!

Nykyisen hallituksen toimikausi vetelee viimeisiään, ja nyt olisi vuoden viimeisen virallisen kokouksen aika. Luvassa on siis Parku ry:n sääntömääräinen syyskokous, joka puisevasta nimestään huolimatta tullee olemaan todellinen jännitysnäytelmä! Kyseessä on siis se tilaisuus, jossa valitaan Parkulle uusi hallitus ensi vuotta varten.

Jos haluat mukaan hallitukseen tai pelkästään syömään eväitä ja kokemaan kihelmöintiä valtasuhmuroinnin keskellä, tule ihmeessä paikalle! Mutta älä huoli: vaikka et pääsisi kokoukseen, sinulla on silti mahdollisuus olla osana Parkun ensi vuoden hallitusta. Jos siis tiedät, että et tule pääsemään paikalle, mutta haluaisit ehdottomasti hakea hallitukseen, laita minulle (pj@parku.fi) tieto siitä, mitä paikkaa haet sekä timanttiset perustelut miksi juuri sinut tulisi valita.

Tuntuuko siltä, että hallitushommat kiinnostavat, mutta et ole oikein saanut otetta siitä, mistä oikein on kysymys? Tässä kimurantissa asiassa auttaa Parkun snäppi! 18.11. alkaen jokainen pesti esittäytyy @parkury. Kannattaa siis viimeistään nyt laittaa Parku seurantaan Snapchatissa!

18.11. Puheenjohtaja (Laura)
19.11. Tapahtumavastaavat (Anni & Anni)
20.11. Talousvastaava (Fanni)
21.11. Kopo- ja sopovastaava (Karoliina)
22.11. Sidosryhmävastaava (Julia)
23.11. Liikuntavastaava (Markus)
24.11. Kansainvälisyysvastaava (Viivi)
25.11. Varapuheenjohtaja (Katriina)
26.11. Tiedotus- ja sidosryhmävastaava (Reetta)
27.11. Kulttuuri- ja ympäristövastaava (Markus)
28.11. Sihteeri (Satu)

Hallituspaikkaa hamuaville tiedoksi: Uuden ja vanhan hallituksen yhteistapaaminen pääaineen edustajan eli Tarja Valkosen kanssa järjestetään 7.12. Lisäksi seuraavana päivänä eli 8.12. on perehdytys- ja vanhan hallituksen kaatoiltama.