Jyväskylän yliopiston viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö

Parkun verkkosivut uudistuivat!

verkkosivut

 

Parkun verkkosivut uudistuivat! Parku jatkaa viestintänsä kehittämistä ja otti jälleen askeleen eteenpäin päivitettyjen verkkosivujen myötä. Uudet sivut on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin Parkun sidosryhmiä.

”Verkkosivujen uudistus on osa Parkun laajempaa strategista linjausta, jonka mukaan Parkun viestintää kehitetään entistä aktiivisemmaksi ja suunnitelmallisemmaksi. Verkkosivut tulevat kasvattamaan rooliaan Parkun viestinnässä jatkossa.” Parkun viestintäkoordinaattori Sakari Siilin esitteli uudistusta.

Sivujen sisällöllinen kehitys alkoi jo edellisten hallituskausien aikana Mella Mattilan toimesta. Tänä keväänä tätä työtä on jatkettu niin ulkoasun kuin sisällön osalta.

”Parkun ja puheviestijöiden osaaminen on niin erityistä ja oppiaineen opetus korkeatasoista, että haluamme osoittaa osaamisemme viestimällä tyylikkäästi ja tarkoituksenmukaisesti. Ammattimaiset verkkosivut sekä ulkoasultaan että sisällöltään viestivät asiantuntijuudestamme tehokkaasti, mikä edistää viestijöiden tunnettavuutta sidosryhmien keskuudessa.” Sakari tiivistää.

Tämän kevään uudistuksen taustalla ja mahdollistajana on yhteistyöprojekti Osuuskunta DynamIT:in kanssa.

” DynamIT on JAMK:in IT-opiskelijoiden osuuskunta, joka tekee muun muassa verkkosivuja ja tarjoaa IT-tukea. Yhteistyö sai alkunsa tammikuun Firmamessuilta.  Juttelin osuuskunnan jäsenen, Joonas Pylvisen kanssa viestinnästä ja opiskelijajärjestöjen toiminnasta. Keskustelussa nousi esille DynamIT:in kiinnostus kehittää osuuskunnan sisäistä vuorovaikutusta. Vastaavasti Parku oli uusien verkkosivujen tarpeessa. Eipä siinä enempää sitten tarvinnut ihmetellä!” Sakari kuvasi yhteistyön aloittamista.

Lopulta yhteistyön tuloksena Maiju Schreck DynamIT:lta koodasi Parkun sivuille uuden, raikkaan ilmeen. Vastaavasti Sakari toteutti kolmannen vuoden puheviestijän, Elina Heinisen kanssa koulutuskokonaisuuden tiimin vuorovaikutuksesta DynamIT:lle.

” Yhteistyö DynamIT:in kanssa on ollut antoisaa ja palkitsevaa! On ollut ilo olla mukana ottamassa ensiaskelia Parkun poikkitieteellisen yhteistyön edistämisessä.  Parkun ja DynamIT:in yhteistyö on oivallinen esimerkki siitä, miten täysin toisistaan eroavien alojen opiskelijoiden asiantuntemus voidaan saattaa yhteen tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.” Elina analysoi.

Kaiken kaikkiaan verkkosivujen uudistaminen sujui todella sulavasti ja asiat tapahtuivat nopealla aikataululla. Yhteistyön jälki on ensiluokkaista, ja lopputulokseen on perusteltua olla tyytyväinen.

”Uudet verkkosivut on paremmat kuin mitä osasin kuvitellakaan! Sivuissa yhdistyvät sekä käyttäjäystävällisyys että silmiä hivelevä visuaalinen ilme. Kyllä nyt kelpaa surffailla!” Elina hehkutti.

 

 

——–

Verkkosivujen käytettävyydestä ja sisältöjen kattavuudesta pyydetään aktiivisesti palautetta. Kaikki kommentit ja ehdotukset sivuista otetaan ilomielin vastaan! Palautetta voi lähettää osoitteeseen viestinta@parku.fi